SÄÄSTÖÄ TAKUULLA

TG-tuotteella asiakkaamme säästävät – takuulla

TG säästöä takuulla -palvelulla tuotamme tilaajien kipeästi tarvitsemia säästöjä toiminnan menoissa tai vaihtoehtoisesti lisäystä tuloissa huomioiden samalla luontomme ja yhteisen tarpeemme hiilijalanjäljen pienentämiseen. Tilaajiamme ovat kaupungit, kunnat, kiinteistötoimijat, asunto-osakeyhtiöt ja teollisuus. Säästöä takuulla mahdollistaa myös neuvottelut sijoittajien kanssa.

Säästöjen ytimessä ovat energiaratkaisut ja kulutuksen pienentäminen. Kohdekohtaisen perehtymisen ja mahdollisuuksien selvittämisen myötä valitsemme yhdessä, mitkä säästöt toteutamme. TG:n asiantuntijatiimi toteuttaa hankekehityksen ja suunnittelun sekä vastaa toteutuksesta. Mittaroimme säästöjen toteutumisen. Keskustelun avaajana osaltamme toimii energia-asiantuntijamme Ari Järvinen. Jo heti ensimmäiseen keskusteluun hän tuo tuhansien energiaselvitysten ja satojen energiaprojektien ja hiililaskentojen kokemuksen.

Hankkeissa tehtävämme on huolehtia yhdessä sopimiemme säästöjen toteutumisesta heti ja elinkaarivuosina tulevaisuudessa. Olemmekin asiakkaamme pitkäaikainen kumppani.

Miten Säästöä Takuulla -palvelu käynnistyy?

1. Yhteydenotto TILA Group Oy:n energia-asiantuntija Ari Järviseen
ari.järvinen@tilagroup.fi tai +358 40 538 1869. Ari Järvinen jatkaa sopimalla etäneuvottelun kanssasi.
2. Etäneuvottelu, jossa keskustellaan hankkeista ja jatkotoimista asiakkaan määrittelemän tavoitteen ja nykytilanteen perusteella. Keskustelujen pohjalta TG tarjoaa Säästöä Takuulla -toteutuksen.
3. TG laatii kohteen energiankulutus- ja/tai ilmastokuormitus -selvitykset perustuen asiakkaan antamiin lähtötietoihin sekä määrittää parannukset, joilla päästään tavoitteeseen. Sovimme yhdessä toteutettavan hankelaajuuden.

Säästöä Takuulla -asiakkaan hankkeessa säästetään energiaa, rahaa, aikaa ja vaivaa.