TILA GROUP
RAKENNAMME PUHTAITA JA TERVEELLISIÄ TALOJA

Terveelliset tilat ja talot ovat meidän kaikkien unelma. TILA Groupissa lähestymme unelmaamme konkreettisesti: määritämme yhdessä terveyden asiantuntijoiden kanssa mitattavat olosuhdetiedot, toteutamme ja ylläpidämme tilat ja talot siten, että mittaustulokset vahvistavat tavoiteolosuhteiden toteutumisen.

Hankekehityksemme pureutuu 49 kärkiyrityksen voimin puhtauteen ja terveellisyyteen rakentamisen määräysten ja ohjeiden, ratkaisuvalintojemme ja uusien innovaatioiden sekä kaikkien aistien näkökulmasta.

Puhtaiden ja terveellisten tilojen ja talojen rakentaminen on jokaisen toimijamme tavoite. Pitkäaikaisen kokemuksemme tuomalla varmuudella yhdistämme tavoitteeseemme kustannusten ja luonnon säästämisen. On luonnollista olla ylpeä joukostamme.

Olemmeko valmiita ymmärtämään rakentamisen todelliset odotukset ja vaatimukset?
1

Olemme yli kolmekymmentävuotias startup-yritys. Kaikilla kahdellakymmenellä rakentamisen eri spesialiteettia edustavilla osakasyrityksillämme on kullakin vuosikymmenien toimintakokemus yhdistettynä kehittymisen haluun. Olemme nyt toimineet kolme tilikautta, osoittaneet osaamistamme Säästöä takuulla –hankkeissamme, puurakenteisen pysäköintitalon kehityshankkeessa, liikuntarakentamisessa, ratkaisuissamme pien- ja kerrostaloihin sekä kokonaiseen puukorttelitoteutukseen.

Stora Enso, BMH Technology, Quattro Gemini, Foster Wheeler Energia, Outotec ja Finn-Stroi ovat yrityksinä ja hankkeidensa kautta opettaneet minulle niin liiketoiminnan, hankkeiden kuin projektitoiminnankin korvaamatonta osaamista ja ymmärrystä. Kaikkiaan yli kahden miljardin projektiliiketoimintavolyymi asumisen, energian, kaupan ja teollisuuden projekteissa, joissa olen eri roolissa projektihallinnasta liiketoiminnan kehittämiseen ollut mukana, luo pohjan yrittämiselleni ja toiminnalleni TILA Group Oy:n toimitus- ja projektijohtajana. Hankkeistani kaikki ovat olleet merkityksellisiä omalla erityisellä tavallaan. Stora Enson Puukuokka 1 ja Eskolantien puukerrostalojen saamat kotimaiset kuin kansainväliset palkinnot yhdistettynä asukkaiden tyytyväisyyteen ovat luoneet suuntaa nykyisille tavoitteillemme.

Sovimme nyt päivittäin Säästöä takuulla -hankkeita kaupunkien ja kuntien sekä kiinteistötoimijoiden kanssa, kaupallistamme Fiskarshouse -kokonaisuuttamme ja valmistelemme osallistumistamme Fiskars Art & Design Biennaleen, toteutamme Niittykallion Topaasin asuinkerrostaloa ja Sipoon massiivipuu-kivi-hybridi asuinkerrostaloa, valmistaudumme Porvoon puukorttelin toteutukseen sekä jatkamme hankekehitystä useiden valmistelussa olevien hankkeiden osalta Kirkkonummella, Hangossa, Sipossa, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla…

Tuomo Hynninen 
Toimitusjohtaja

Puhtaita ja terveellisiä tiloja – asukkaille, käyttäjille ja luonnolle
Niittykallion Topaasi - TILA Group Oy