TILA GROUP
RAKENTAMISEN KEHITTÄJÄ

Valintojamme ohjaavat ekologisuus, elinkaari, käytettävyys, terveellisyys, toteutettavuus, turvallisuus… Lista merkityksellisestä sisällöstä on pitkä.

Samanaikaisesti rakentamisen taloudellisesti tehokas toteuttaminen edellyttää uudenlaista hajautettua ja dynaamisesti kehittyvää teollisen valmistamisen huomioivaa toimintamallia menneen monoliittisuuden tilalle. Osakeyhtiön voiton maksimointi toteutetaan yhä vahvemmin sidosryhmien sosiaalisen ja ekologisen hyvinvoinnin laaja-alaisena huomioimisena (B Corporation).

Sitoutuminen ja motivaatio ovat johtamisen ja tekemisen ytimessä. Mallia haetaan erityisen vaativien urheilulajien kuten formuloiden maailmasta Aki Hintsan ”voittamisen anatomian” ja jääkiekon valmennuksesta Kurre Lindströmin ”lite bättre” ja Jukka Jalosen ”kaikkien oman merkityksellisen roolin” kautta.

Digitaalisuus pureutuu yhä vahvemmin kaikkeen tekemiseen mahdollistaen uudenlaisen yhteistoiminnan. Rakentamisen monipuoliset ratkaisut ja lukuisat toimijat muodostavat alustan monialaiselle ja laajalle digitaalisuudelle.

Rakentamisen moniulotteinen murros on täällä – nyt.
1

Hankekehitystä 49 kärkiyrityksen voimin, samoin kuin TILA Group Oy:n 20 osakasyritystä mahdollistavat tehokkaasti toiminnan edellä mainittujen murroksessa olevien tekijöiden suhteen. ”Yli kolmekymmentävuotias Start Up” -yrityksemme on nyt päässyt kehittyvälle liiketoimintauralle. Osakkaidemme pitkäaikainen käytännönkokemus yhdistettynä innovatiivisuuteen antaa lähtökohdat toiminnallemme, jota kehitämme timantinomaisesti. Yksistään toimitusjohtajiemme asiantuntijavuodet kaavoittamisesta, suunnittelusta, rakentamisesta, ylläpidosta, johtamisesta ja kehittämisestä ovat 1000 kokemusvuoden kategoriassa!

Sovimme nyt päivittäin säästöä takuulla hankkeita kaupunkien ja kuntien sekä kiinteistötoimijoiden kanssa, kaupallistamme Fiskarshouse kokonaisuuttamme ja valmistelemme osallistumistamme Fiskars Biennaleen, toteutamme Niittykallion Topaasin asuinkerrostaloa ja Sipoon massiivipuu-kivi-hybridi asuinkerrostaloa, valmistaudumme Porvoon puukorttelin toteutukseen sekä jatkamme hankekehitystä useiden valmistelussa olevien hankkeiden osalta Kirkkonummella, Hangossa, Sipoossa, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla…

Tavoitteissamme ”vain taivas on rajana”, mahdollisuudet kansainvälistymiseen rakentuvat ja osaamistamme vahvistavat tulevat uudet kumppanimme. Kehittäjän rooli on edelläkävijän rooli, juuri vastatuulessa on kantokykyä.

Tavoitteissamme vain taivas on rajana!